Dispoziții generale

Prin prezenta se stabilesc condițiile de vânzare a produselor din magazinul on-line elijoy.ro, proprietatea ATELIER DE PĂPUȘI ELIJOY S.R.L., societate comercială legal înființată conform legilor române, CUI 41983056, ROONR.J40/16601/2019, cu sediul social la adresa: Strada Mărgelelor 76-80, parter, bloc N2, scara 3, apartament 34, București, sector 6. România.

Folosirea acestui site, respectiv înregistrarea unei comenzi, implică acceptarea de către tine a prezenților termeni şi condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, iți recomandăm citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor. Ne rezervăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fară nicio notificare prealabilă.

Prin deținerea unui cont pe site-ul nostru, respectiv navigarea pe elijoy.ro înseamnă că ești de acord și accepți că, fară nicio notificare prealabilă să putem șterge sau adăuga orice informație pe site sau întrerupe orice activitate pe site.

Produsele

Produsele comercializate de elijoy.ro sunt produse noi, lucrate manual  și ambalate de elijoy.ro. iar în momentul livrării sunt însoțite de factura fiscală, conform legislației în vigoare.

Acestea vor fi livrate în limita stocului disponibil, iar din acest motiv ne rezervăm dreptul de a nu livra comenzile în cazul în care produsele dorite nu se mai regăsesc în oferta prezentată de elijoy.ro

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate (pot fi mici diferențe privitoare la culoare, aspect). De asemenea nu oferim nicio garanție, în afara de cele prevăzute de legislația în vigoare, în ceea ce privește informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site precum şi potrivirea lor pentru un anumit scop.

Drepturi de autor

Imaginile, conținutul, descrierile și denumirile sunt proprietatea personală elijoy.ro sau a colaboratorilor ori a furnizorilor noștri.

Reproducerea, vânzarea, descărcarea, modificarea sau preluarea lor în scop comercial este strict interzisă. Denumirea site-ului și însemnele grafice sunt proprietatea personală ATELIER DE PĂPUȘI ELIJOY S.R.L și nu se pot folosi, prelua, modifica fară acordul scris al proprietarului.

Pentru a semnala încălcarea drepturilor de autor ne puteți contacta pe hello@elijoy.ro.

Conciliere internă gratuită

În cazul în care există probleme referitoare la o comandă, puteți beneficia de o conciliere internă gratuită. Vă rugam să ne contactați pe adresa de e-mail hello@elijoy.ro.

Livrarea

Livrarea se face prin LivrariOnline.ro în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la plasarea comenzii.

Se percepe o taxă de livrare în valoare de 10 – 20 lei, în funcție de greutatea coletului și de locația unde doriți să fie livrat (pe teritoriul României).

De asemenea, comenzile se pot ridica de la sediul nostru din București sau de la un pachetomat. Veți primi detaliile necesare după plasarea comenzii.

Dacă doriți să oferiți păpușa cadou, dacă aveți anumite preferințe pentru materiale de haine și accesorii sau pentru orice altă solicitare specială, ne puteți lăsa un comentariu la finalizarea comenzii în căsuța de text care se numește Note comandă.

Notă: Pot apărea întârzieri cauzate de: epuizarea stocului, probleme tehnice interne sau factori externi.

Modalități de plată

Acceptăm plăți online cu cardul sau plăți prin ordin de plată/transfer bancar.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat printr-o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca ELIJOY.

Returnarea produselor

Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, fară penalități și fară invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor” conf. O.U.G. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achiziționează produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanță aplicându-se definițiile cuprinse în O.U.G. 34/2014″.

Te rugăm să ne anunți în momentul în care dorești să efectuezi un retur, iar produsul returnat trebuie să ajungă la sediul firmei ATELIER DE PĂPUȘI ELIJOY S.R.L.în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului. De asemenea, te rugăm să ne comunici intenția de a-ți fi înlocuite produsele sau de a-ți primi banii înapoi. Menționăm că produsele vor fi înlocuite în limita stocului disponibil. Produsele returnate vor fi acceptate doar daca conțin eticheta intactă, factura în original și produsele nu prezintă semne că ar fi fost folosite.

După primirea produselor returnate și verificarea acestora, îți vom expedia schimbul de produse. Pentru re-expedierea prin curier se vă percepe încă o taxă de transport.

Dacă dorești returul banilor, aceștia vor fi rambursați prin card bancar în termen de 7 de zile conform Ordonanței de urgență 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanță, prin virament bancar în contul clientului .

Îți vom rambursa integral contravaloarea produsului și costurile de livrare, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că ai ales alta modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi. Beneficiile obținute în urma comenzii vor fi automat anulate, dacă, în urma returului nu se mai îndeplinesc condițiile de acordare a acestora.

De asemenea cheltuielile de re-expediere vor fi suportate de către client.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Garanția produselor

Garanția produselor comercializate de www.elijoy.ro este în conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protecția Consumatorilor, cu modificările ulterioare, și legea nr 449/2003, respectiv 30 de zile calendaristice.

Vă rugam să respectați instrucțiunile de folosire. În cazul nerespectării instrucțiunilor de folosire, se pierde dreptul de garanție. De asemenea, vă rugam să păstrați factura pentru a putea dovedi achiziționarea articolului în cauza de pe elijoy.ro

Magazinul online respectă garanția legală privind conformitatea produselor” sau “Garanțiile comerciale nu afectează garanția legală privind conformitatea produsului” conform Legii 449/2003.

Ordinul ANPC nr. 433/2009 privind unele măsuri de informare a consumatorilor

Pentru că e dreptul tău să iți spui părerea referitoare la bunurile și serviciile pe care le comercializăm, ai posibilitatea de a suna la Protecția consumatorului, telefon TEL INFO – CONSUMATOR: 0800 080 999, linie telefonică cu apelare gratuită. De asemenea, poţi face sesizări cu privire la serviciile și produsele pe care ți le oferim, online pe www.anpc.gov.ro, prin scrisoare la adresa: Bucureşți, Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1, telefonic: 0759045333/0219551, prin e-mail: office@anpc.ro. Program de funcționare al instituției: luni – joi: 08:00 – 16:30 / vineri: 08:00 – 14:00.

Date cu caracter personal

La data de 28 decembrie 2015 a intrat în vigoare Decizia nr. 200/2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru care nu este necesară notificarea, precum şi pentru modificarea şi abrogarea unor decizii, emisă de preşedintele Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal şi publicată în Monitorul Oficial nr. 969 din 28 decembrie 2015.

Această decizie a fost emisă în temeiul prevederilor art. 22 alin. (9) din Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu modificările şi completările ulterioare, conform cărora autoritatea de supraveghere poate stabili şi cazuri în care notificarea nu este necesară.

Având în vedere necesitatea asigurării unei protecţii eficiente a drepturilor persoanelor ale căror date cu caracter personal sunt supuse prelucrării, în special în cazul anumitor operaţiuni de prelucrare care prezintă riscuri pentru drepturile şi libertăţile persoanelor fizice, prin această reglementare Autoritatea de supraveghere a stabilit situaţiile în care se menţine în sarcina operatorilor obligaţia de notificare raportat la natura datelor prelucrate, scopul prelucrării, la categoriile de persoane vizate sau la mecanismele utilizate pentru prelucrarea datelor.