Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, fară penalități și fară invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor” conf. O.U.G. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achiziționează produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanță aplicându-se definițiile cuprinse în O.U.G. 34/2014″.

Te rugăm să ne anunți în momentul în care dorești să efectuezi un retur, iar produsul returnat trebuie să ajungă la sediul firmei ATELIER DE PĂPUȘI ELIJOY SRL în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului. De asemenea, te rugăm să ne comunici intenția de a-ți fi înlocuite produsele sau de a-ți primi banii înapoi. Menționam că produsele vor fi înlocuite în limita stocului disponibil. Produsele returnate vor fi acceptate doar dacă conțin eticheta intactă, factura în original și dacă produsele nu prezintă semne că ar fi fost folosite.

După primirea produselor returnate și verificarea acestora, îți vom expedia schimbul de produse. Pentru re-expedierea prin curier se va percepe încă o taxă de transport.

Dacă dorești returul banilor, aceștia vor fi rambursați în termen de 7 de zile, conform Ordonanței de urgență 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanță, prin virament bancar în contul clientului .

Îți vom rambursa integral contravaloarea produsului fără costuri de livrare. Beneficiile obținute în urma comenzii vor fi automat anulate, dacă, în urma returului nu se mai îndeplinesc condițiile de acordare a acestora.

Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

De asemenea cheltuielile de re-expediere vor fi suportate de către client.

Pentru retur contactați-ne pe adresa de email info@elijoy.ro