Nelly

198,00 lei

Pe Nelly o vezi mereu aranjată. În fiecare dimineață își piaptănă părul și își face două cocuri perfecte. Pe oglinda de la măsuța de toaletă se află îndemnul ”Îmbrăcă-te pentru tine. Ești minunată”. Apoi își probează rochia cu care a câștigat concursul Miss Dolly și fuge să se vadă cu Mizzie, cea mai bună prietenă a ei.

Stoc epuizat

Descriere

Nelly are parul roşu si poartă o rochie lunga si decoltată, neagră cu buline aurii și pelerină bej

Corpul ei este cusut cu precizie și grijă. Fața şi gura ei sunt brodate manual. Toate accesoriile sunt realizate manual. Hainele sunt detaşabile.

Nelly măsoară aproximativ 45cm înălțime şi cântăreşte în jur de 400g, în funcție de hairstyle şi accesorii.

Categorie:
Detalii
Corp: in și bumbac Umplutură: din fibre hipoalergenice Haine: rochie elegantă din bumbac cu buline aurii și pelerină bej Păr: lână merino de culoare roşu închis
Îngrijire
Când este necesar, păpușa poate fi curățată manual, cu o cârpă umedă. Nu folosiți maşina de spălat. Nu este potrivită pentru copiii sub vârsta de 3 ani. Hainele și părul sunt fragile, schimbați păpușa cu atenție și nu pieptănați părul. Vă rugăm să îndepărtați hainele de sus in jos, pe picioare, atunci când vă jucați cu ea sau când o spălați. În acest fel părul nu se va deteriora. Se păstrează cel mai bine în încăperi în care nu se fumează și fără accesul animalelor de companie.
Recenzii

Nu există recenzii încă

Fii primul care își spune părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.