Elijoy – Atelier de păpuși și de joacă

Atunci când alegi să dăruiești o păpușă copilului tău sau altcuiva drag, alegi calitate, atenție la detalii, dar mai ales alegi să oferi ceva deosebit.
Păpușile Elijoy sunt create pentru a fi extensii ale personalității celei sau celui care le va fi prieten de joacă. Ele încurajează copiii să își îmbrățișeze individualitatea, să fie deschiși, creativi și să pornească în aventuri îndrăznețe.

De la ideea aceasta s-a născut Elijoy.

Elijoy înseamnă o afacere de familie: Mihaela și Cosmin împreună cu fiicele lor Ada (8 ani) și Daria (9 ani). Fetele s-au implicat de la bun început în cele mai mici detalii și au contribuit cu idei care au transformat pasiunea Mihaelei pentru croitorie într-o îndeletnicire care dă viață.
Dintr-o păpușă Elijoy Mihaela este corpul (delicat, dar puternic și care dă startul procesului creator), Daria și Ada sunt părul (originale, firave, colorate și out of the box), iar Cosmin este cusătura cu precizie și grijă care leagă totul împreună.
Timpul petrecut de fete împreună cu Mihaela, la atelier, este neprețuit și dă naștere celor mai originale și năstrușnice păpuși și accesorii. Nu este o joacă, micile creatoare iau totul foarte în serios, vin cu inițiative învățate la școală sau din taberele de antreprenoriat și sunt foarte dornice să le pună în practică. Fiecare model de hăinuțe este conceput de Ada și Daria, bineînțeles: “Noi am venit cu modelele, le-am prins cu ace, iar mama le-a transformat în haine” – Ada.
Prin implicarea fetelor și cu sprijinul necondiționat al familiei și al prietenelor dragi ale Mihaelei, Elijoy prinde aripi.
Vă invităm să urmăriți povestea Elijoy și sperăm să vă molipsim cu pasiunea noastră pentru păpuși handmade.