Cum să îți creezi propria păpușă Elijoy

Elijoy îți oferă posibilitatea de a alege o păpușă din colecția existentă sau de a-ți lăsa imaginația să te conducă în crearea propriei păpuși.

De ce am oferit această opțiune de a configura o păpușă? Pentru că este atât de simplu, încât și copiii pot face asta. Este foarte important pentru ei să își manifeste creativitatea și să își lase amprenta asupra păpușii care va fi prietena lor de joacă începând din acel moment. Acest proces îi va învăța să facă alegeri, să se exprime liberi, să învețe ce înseamnă personalizarea și să o aplice chiar ei.

Totodată, dacă vrei să faci un cadou unei persoane dragi sau micuțului tău, poți crea chiar o variantă în miniatură a acestora, alegând părul de aceeași culoare, stil vestimentar asemănător, dar și accesoriile potrivite.

Cum poți să îți configurezi păpușa? În primul rând intri pe site, în secțiunea Elijoy byDesign. Aici vei găsi un simulator cu ajutorul căruia poți compune păpușa dorită. Trebuie doar să apeși pe butoanele: ținută, culoare ținută, accesorii, culoare păr, stil păr, să selectezi ce îți place, iar simulatorul îți va arăta în timp real cum va arăta păpușa ta. După ce ai produsul final, tot ce rămâne de făcut este să adaugi în coș și să finalizezi comanda.

Să începem cu părul. Este atât de frumos încât o să îți atragă atenția din prima. Păpușa ta poate avea mai multe coafuri de la un singur coc, la două cocuri simple sau lejere. Sau poate ar merge mai bine o coadă simplă sau una împletită? Ce zici de două cozi împletite sau să îi prinzi puțin părul la spate?

Culorile părului sunt și ele diverse și năstrușnice: gri, galben, roz, roșu, albastru, verde sau brunet.

“Îmbracă-te pentru tine. Ești minunată” spune una dintre vedetele noastre, Nelly, de fiecare dată când se uită în oglindă. Ea și cu prietenele ei își aleg cele mai frumoase haine și accesorii ca să se simtă speciale. Și în plus e distractiv să asortezi ținute și să fii chic.

Așa că în ceea ce privește hainele, am creat o multitudine de variante pentru toate gusturile. Poți opta pentru una din ținutele compuse din rochie de seară și pelerină, fustă și bluză, pantaloni, rochie de balerină și multe altele pe care te invităm să le descoperi în secțiunea specială de pe site. Totodată trebuie să menționăm că poți alege și culorile hainelor, în funcție de preferințele pe care le ai: alb, gri, bej, roz, galben, portocaliu, roșu, albastru, verde, mov, negru, multicolor.

Și nu în ultimul rând, să nu uităm de accesorii. Îți vom asorta automat accesoriile cu ținuta. Poți să alegi orice accesoriu dintre: clamă păr, șosete lungi, pelerină, cordeluță dublă, cordeluță simplă, geantă de umăr, geantă tot, vestă, tutu, centură.

Este chiar distractiv să poți alege cum să arate păpușa ta Elijoy. Încearcă și tu!

Articole similare