Află din ce materiale sunt croite păpușile Elijoy

La Elijoy înțelegem cât de important este ca produsele pe care le alegi pentru cei dragi să fie confecționate din materiale naturale, cu grijă pentru mediu, dar și pentru oamenii din jur. Astfel că am realizat păpușile Elijoy din textile de cea mai înaltă calitate.

Corpul păpușilor este cusut cu precizie și grijă din materiale textile precum in și bumbac. În interior am adăugat o umplutură de fibre hipoalergenice. Urmând aceleași principii, pentru hainele și accesoriile păpușilor am ales cu atenție bumbac, in, tullel și panglică decorativă, iar cea mai potrivită alegere pentru păr s-a dovedit a fi lâna merino.

Iată câteva detalii despre aceste materiale, care pe noi ne-au convins să le folosim în crearea păpușilor noastre:

  • Bumbacul este un material textil 100% natural ceea ce înseamnă că nu este alergen. Este moale, ușor de curățat, dar care în același timp oferă rezistență și durabilitate. Un alt lucru important de menționat este faptul că e biodegradabil.
  • Inul, unul dintre cele mai importante materiale folosite pentru realizarea hainelor încă din vremuri străvechi, este asemănător bumbacului, fiind caracterizat tot prin trăinicia materialului și impactul redus pe care îl are asupra mediului
  • Tulul este o țesătură din mătase sau bumbac, ușoară, ce adaugă finețe și un aer sofisticat hainelor păpușilor
  • Lâna merino este un material delicat, plăcut la atingere, cu efect anti-static și hipoalergenic
  • Umplutura de fibre hipoalergenice, după cum îi spune și numele este aleasă special pentru a nu cauza alergii celor care vor alege păpușile Elijoy

Acum că ai aflat toate aceste informații despre materiale, trebuie să îți oferim câteva sfaturi și pentru îngrijirea lor. Când este necesar, păpușa poate fi curățată manual, cu o cârpă umedă, fără a folosi mașina de spălat.

Hainele și părul sunt fragile, de aceea recomandăm să schimbi păpușa cu atenție și să nu piepteni părul. Totodată pentru a nu deteriora părul din lână merino, este indicat ca hainele să fie îndepărtate de sus în jos, spre picioare.

Păpușile se păstrează cel mai bine în încăperi în care nu se fumează și fără accesul animalelor de companie.

Te invităm să descoperi colecția de păpuși Elijoy sau să îți creezi un model personalizat pe site.

Articole similare